Online kursus

“Navn på kurset”

Lanceres den 15. januar 2022

Har I udfordringer med at, gøre digitalisering mere spændende og mindre farligt? fagområderne ikke forstår deres rolle i digitaliseringsprocessen? medarbejderne oplever digitalisering uoverskueligt?

Lanceres 15. jan. 2022

Direktion og afdelingschefer

Fysisk workshop for direktionen bestående af 8 emner, som skaber fundament for de kommende forandringer i organisationen.

På denne workshop dykker vi ned i de forskellige generiske kompetencedimensioner for fremtidens digitale kompetencer. Efter denne workshop vil du, som afdelingschef få værktøjer til, at kunne understøtte den faglige ledelse gennem kurset  “Fremtidens digitale kompetencer”.

Lanceres 15. jan. 2022

Faglige ledere

Online kursus, bestående af 8 moduler fordelt over 7 timers videoundervisning.

På dette kursus får du konkrete værktøjer, som du kan bruge i dit arbejde for, at kunne navigere i den digitale transformation.

Kurset består af video undervisning, spændende cases, som du skal løse undervejs, quizzer efter hvert modul og et måneligt live-kald på Teams, hvor vi svarer på dine spørgsmål.

Lanceres 1. apr. 2022

Medarbejdere

Online kursus, bestående af 12 moduler fordelt over 7 timers videoundervisning.

På dette kursus får du undervisning i hvad det kræver din rolle, som fremtidens kommunale medarbejder.

Kurset består af videoundervisning, spændende cases, som du skal løse undervejs, quizzer efter hvert modul og et måneligt live-kald på Teams, hvor vi svarer på dine spørgsmål.

Online kursus