Om Pulse Consult

Pulse Consult er stiftet i 2017 med det formål at gøre digitalisering menneskevenligt. Der er for meget snak, og for lidt handling! Pulse Consult stræber efter at gøre digitalisering menneskevenligt og operationelt. Det handler om at inspirere mennesker til at have modet til at eksperimentere. Og til at tro på, at det er evnen til at være skarp på kerneopgaven, som gør dig til en kompetent medarbejder eller leder i den digitale tidsalder.

 

Følg Pulse Consult på Facebook. Du er også velkommen til at anmode om medlemskab af Pulse Consults lukkede Facebook-gruppe Digitalisering i virkeligheden. Her kan du møde et netværk af folk, som interesserer sig for digitalisering ud fra en praktisk vinkel.

Mød teamet bag Pulse Consult

Digitaliseringsrådgiver // Direktør

Karen Melchior Jensen

Cand. mag. i “IT & organisationer”

I mit arbejde trækker jeg blandt andet på min erfaring som digitaliseringschef i en kommune, leder i en Region og projektleder af store, strategiske it- og digitaliseringsprojekter. Derudover har jeg erfaring som underviser på akademi- og diplomniveau, og som mentor og facilitator.

Jeg har været med i mange digitaliseringsprojekter gennem tiden – med navne som ESDH, mHealth, TOKS-app, videotolkning i sundhedssystemet og udrulning af nyt medicinsystem. Jeg har mange års erfaring som personaleleder og projektleder og jeg ved, at digitalisering kun lykkes, hvis man får organisationen med på rejsen. Det kræver evnen til at få mennesker til at samarbejde om et mål, og det kræver indsigt i, hvilken struktur og processer, der skal være for arbejdet med digitalisering.

Jeg tror på, at de bedste resultater skabes gennem samarbejde og gode relationer. Jeg har derfor fokus på at skabe god energi mellem mennesker – uanset opgaven.

Karen er nomineret til Kammaprisen 2020.
Formand for Erhvervskvinder Aalborg

Du kan fange Karen på: kmj@pulseconsult.dk eller 42723094

Digitaliseringsrådgiver

Irina Hoffmann

Cand.it i "IT-ledelse"

Irina byder ind med erfaring i projektledelse, undervisning og god teknisk forståelse.

Irina brænder for den digitale udvikling og værdiskabelse. Med gode tekniske kompetencer, erfaring med implementering og IT-kompetenceudvikling er Irina god til, at sætte sig ind I komplekse IT-løsninger, og sikre en god implementering.

For Irina handler implementering af IT om meningsskabelse for medarbejderne i organisationen. Teknologien er ikke målet i sig selv, det handler om hvordan den skaber værdi i den enkelte afdeling.

Hos Pulse Consult er Irina ansvarlig for udvikling af interne IT-løsninger, undervisningsmateriale og implementering hos vores samarbejdspartnere.

Du kan fange Irina på: irina@pulseconsult.dk

Koordinator og studentermedhjælper

Camilla Bech Jensen

Stud. Cand.merc i "Organisation og Strategi"

Camilla løser en bred vifte af arbejdsopgaver, såsom strategiudvikling, markedsføring, samt udvikling og kvalitetssikring af materialer og produkter. Ved siden af sit arbejde hos Pulse Consult, er Camilla i fuld gang med sin kandidat i Organisation og Strategi på Aalborg Universitet.

Camillas interessefelt tager særligt afsæt i udviklingen af mennesker og forandringsprocesser. Hvordan vi skal arbejde med mennesker – både i forhold til at lede, motivere, dygtiggørelse af hinanden, samt udvikle sig sammen. Med digitaliseringen som et uundgåeligt fænomenet vi kan drage rigtig stor fordel af både i den private og erhvervsmæssige dagligdag, optages Camilla særligt af, hvordan vi kan optimere og forenkle flere arbejdsprocesser, samt udnytte de muligheder og udfordringer digitaliseringen giver os – både som individ og som organisation.

Du kan fange Camilla på: cbj@pulseconsult.dk eller 42723094

Et udvalg af kunder i Pulse Consult