Om Pulse Consult

Pulse Consult er stiftet med det formål at gøre digitalisering menneskevenligt og operationelt. Der er for meget snak og for lidt handling! Det handler om at inspirere mennesker til at have modet til at eksperimentere. Og til at tro på, at det er evnen til at være skarp på kerneopgaven, som gør dig til en kompetent medarbejder eller leder i den digitale tidsalder. 

Vi er specialister i digitalisering i det offentlige, og vi hjælper både kommuner, regioner og statslige organisationer med at blive klar til digital transformation. Vi er optaget af at give ledere og medarbejdere handlekompetencer. Vi kan hjælpe jer på hele vejen, eller på dele af den – med afsæt i mange års erfaring med it og digitalisering. 

Følg Pulse Consult på Facebook eller LinkedIn.

Mød teamet bag Pulse Consult

Digitaliseringsrådgiver // Direktør

Karen Melchior Jensen

Cand. mag. i “IT & organisationer”

I mit arbejde trækker jeg blandt andet på min erfaring som digitaliseringschef i en kommune, leder i en Region og projektleder af store, strategiske it- og digitaliseringsprojekter. Derudover har jeg erfaring som underviser på akademi- og diplomniveau, og som mentor og facilitator.

Jeg har været med i mange digitaliseringsprojekter gennem tiden – med navne som ESDH, mHealth, TOKS-app, videotolkning i sundhedssystemet og udrulning af nyt medicinsystem. Jeg har mange års erfaring som personaleleder og projektleder og jeg ved, at digitalisering kun lykkes, hvis man får organisationen med på rejsen. Det kræver evnen til at få mennesker til at samarbejde om et mål, og det kræver indsigt i, hvilken struktur og processer, der skal være for arbejdet med digitalisering.

Jeg tror på, at de bedste resultater skabes gennem samarbejde og gode relationer. Jeg har derfor fokus på at skabe god energi mellem mennesker – uanset opgaven.

Karen er nomineret til Kammaprisen 2020.
Formand for Erhvervskvinder Aalborg

Du kan fange Karen på: kmj@pulseconsult.dk eller 42723094

Implementeringskonsulent

Fridel Laursen

Cand. Scient. i Klinisk Videnskab og Teknologi

Fridel brænder for den meningsfulde implementering til glæde for medarbejderne indenfor sundhed og velfærd. Derfor har hun stor fokus på at geare og motivere organisationen og medarbejderne ved brug af adfærdsdesign og forandringsledelse.

Med sin erfaring som projektleder fra både private og offentlige organisationer, kan Fridel hjælpe jer med i samarbejdet og kommunikationen med jeres leverandører i både udviklings- og implementeringsfasen.

Fridel har erfaring med udvikling og test af robotteknologi til rehabilitering, implementering af sensorteknologi og medicinrobotter.

Hos Pulse Consult byder Fridel ind med facilitering, projektledelse og implementering af teknologi samt digitale løsninger indenfor velfærd og sundhed.

Du kan fange Fridel på: Fridel@pulseconsult.dk

Studentermedhjælper

Emma Frølich

Stud. Cand.merc i Kommunikation

Emmas arbejdsområde er bredt og består af intern strategiudvikling, markedsføring samt udvikling og sparring, når det kommer til materialer og produkter. Udover sit arbejde hos Pulse Consult er Emma i gang med sin kandidat i Kommunikation på Aalborg Universitet.

Emmas interessefelt tager særligt afsæt i digitaliseringens rolle og indflydelse i hverdagen, samt adfærdsændringer som følge af dette - både når det kommer til det private, men også det erhvervsmæssige. Digitalisering bliver uundgåelig, så hvordan får man skabt en hverdag og et arbejdsliv med digitaliseringen tæt på?
Emma optages af, hvordan man gennem vellykket digitalisering kan optimere processer og arbejdsopgaver og dermed ideelt forenkle dem. Samtidigt er Emma optaget af alle de muligheder og udfordringer, som digitaliseringen medfører, og hvordan den rigtige form for digitalisering skaber uendelige muligheder.

Du kan fange Emma på: emma@pulseconsult.dk

Studentermedhjælper

Clara Melchior Simonsen

Stud. BA i Teknoantropologi

Claras primære opgave er at være administrator og supporter for Academy. Under forløb med Academy vil du kunne kontakte Clara vedrørende hjælp og spørgsmål.

Udover sit arbejde hos Pulse Consult er Clara i gang med sin bachelor i Teknoantropologi på Aalborg Universitet.

Clara interesserer sig særligt for krydsfeltet mellem mennesker og teknologi, og deres gensidige påvirkning af hinanden. Dette indebærer en interesse for, hvordan implementeringen af en ny teknologi kan optimeres, og hvordan udfordringer i forbindelse med dette kan løses. Derudover er Clara særligt optaget af, hvordan digitalisering kan implementeres vellykket og med borgeren i fokus.

Et udvalg af kunder i Pulse Consult

Kontakt os

Telefon: +45 42723094
E-mail: kmj@PulseConsult.dk
Adresse: Reberbansgade 33A, 9000 Aalborg
CVR: 32575625

Send en besked