Rådgivning

Når I indleder et samarbejde om rådgivning med Pulse Consult, kan I forvente, at det sker på et solidt fundament af erfaring og gennemtestede processer. Vi er specialister i digitalisering i det offentlige, og vi hjælper både kommuner, regioner og statslige organisationer med at få værdi af de digitale muligheder. 

Med Pulse Consult som rådgiver opnår I:

 • Værdi af jeres investeringer i digitale teknologier – undgå at investere i teknologier, der ikke egner sig til jeres organisation og kultur 
 • Rådgivning med udgangspunkt i jeres vilkår – fra en konsulent, der kender det offentlige fra indersiden – undgå at spilde penge på en konsulent, der ikke kender jeres rammer og betingelser 
 • Hjælp til at strukturere og forme jeres idéer, og gå fra ord til handling – undgå notater og strategier, der bliver i skuffen! 

Book et uforpligtende møde i dag, og hør om jeres muligheder.

Digitaliseringsrådgiver

Sådan kan vi samarbejde

I kan forvente:

En dedikeret konsulent En erfaren konsulent Leverancer til aftalt tid

 Timebasis

Vi kan hyres på timebasis

Digitaliseringsrådgiver eller implementeringskonsulent på timebasis hos Pulse Consult har I, som kunde adgang til en kompetent ekspert, når I har brug for det. Det kan være spredte timer eller længere projektforløb.

Abonnementsordning

Vi tilbyder abonnementsordning

Abonnement efter jeres behov. Vi tilbyder digitaliseringsrådgivning og Implementeringskonsulent for 3-  6- eller 12. måneder. Vi tilpasser forløbet efter jeres behov.

Digitaliseringsrådgiver

 • En dedikeret rådgiver, som kender vilkårene i det offentlige – fra indersiden. 
 • Rådgivning med puls – det vil sige med ærlighed og med mennesket i fokus. 
 • Rådgivning der har fokus på jeres handlekompetencer.
 • Tryghed gennem hele processen – vi kan enten hyres på timebasis eller abonnement.

 

 • Styring af processen frem mod en digital strategi. 
 • Rådgivning om jeres digitale strategi – fx sparring på, hvilke konkrete tiltag, der kan bringe jer i mål.
 • Rådgivning om, hvordan I kan handle inden for de nationale, offentlige digitaliseringsstrategier.
 • Rådgivning om, hvordan I bedst får udviklet lederes og medarbejderes digitale kompetencer.

 

Sådan kan vi samarbejde

 • Projektledelse af digitaliseringsprojekter. I har måske allerede truffet beslutning om en ny digital løsning. Nu skal projektet ledes helt i mål med alle interessenter ombord.
 • Sparring på eksisterende digitaliseringsstrategi og proces for ny strategi. Vi kan aftale en kort møderække, hvor I præsenterer jeres strategi eller planlagte proces, og vi diskuterer f.eks., hvordan den kan optimeres for at få mest muligt ejerskab i ledelsen, hvordan de strategiske valg bliver skærpet, og hvilke konsekvenser de strategisk valg får organisatorisk og økonomisk.
 • Udarbejdelse af digitaliseringsstrategi. Pulse Consult kan hjælpe med at beskrive processen frem til en ny digitaliseringsstrategi og stå for at udføre den, i samarbejde med jer. Som en del af arbejdet kan vi også stå for at skrive digitaliseringsstrategien i det format, der passer til jeres organisation.
Pulse Consult

Eksempler på rådgivning

1

Forandringsleder på nyt EPJ-system // Region Nordjylland

Aktuelt projekt, hvor Karen Melchior Jensen står i spidsen for tilrettelæggelse af forandringsledelse og kommunikation i regionens hidtil største it-projekt
2

Strategisk digitalisering i Regional Udvikling // Region Midt

Rådgivning af ledelsen om strategiske valg i forhold til digitalisering i afdelingen
3

Rådgivning i forbindelse med udvikling af modul // UCN

Rådgivning i forbindelse med udvikling af modul "Digitalisering i offentlige forvaltning" på Administrationsbacheloruddannelsen.
4

Fremtidens digitale HK’er

Rådgivning af HK Kommunal om strategiske valg af tilbud og kompetenceudvikling for medlemmerne. Medlem af Advisory Board, der ledte til publikationen “God ledelse i en digital hverdag”
5

Ledelse i digitalisering // Region Midt.

Sparringspartner og medlem af Advisory Board angående udvikling af kompetenceudviklingsforløb for ledere i Region Midt
6

Projektstøtte for projektledere i socialforvaltningen // Københavns Kommune.

Samarbejdet handlede dels om at levere sparring til kommunens projektledere på individuel basis, og dels om at levere arbejdskraft i et konkret projekt om implementering af Office365