Skip to main content

I 2020 blev vi alle sat på prøve, da den fysiske kontakt blev taget fra os, og vi pludselig skulle være sammen på distancen. Dette betød for mange en ændring af arbejdstilgangen i form af hjemmekontor, webmøder og virtuelle fredagsbarer.

Selvom online møder måske hænger dig og dine medarbejdere laaaangt ud af halsen, så hæng på…. Her får du nemlig tre gode grunde til at investere i online kompetenceudvikling:

1.    Dine medarbejdere er sultne efter udvikling!
I en presset tid har I fokuseret helt og holdent på driftsopgaverne. Jo I har… spørg bare din udviklingsmedarbejder eller projektleder. Skal 2021 være året, hvor du giver dine medarbejdere den kompetenceudvikling, de drømmer om? I Pulse Consult underviser vi i emner som teknologiforståelse, digital forandringsledelse og udvikling af kerneopgaver i det offentlige. Emner som står højt på mange medarbejderes og lederes ønskeseddel.

2.    Online kompetenceudvikling giver værdi for den enkelte og for organisationen
Det er nyt og spændende at arbejde med det virtuelle møde fremfor det fysiske, og potentialet for læring og udvikling i organisationer er stort. Evaluering af vores forløb har vist, at viden både kan gøres virkelighedsnært for den enkelte og give værdi for hele organisationen.

3.    Det er fleksibelt og fremmer læring
Når kompetenceudviklingen rykker fra det fysiske kursuslokale til et online møderum, giver det stor fleksibilitet for deltagerne. Dels kan de deltage fra hvor som helst – om det er hjemme, fra arbejdspladsen eller i toget. Dels kan forløbet sammensættes af flere mindre moduler, som bedre kan passes ind i en travl hverdag end lange kursusdage. Det giver mulighed for et miks af asynkron og synkron dialog, blended learning og brug af digitale læringsmidler, som tilmed giver deltagerne konkret erfaring med brug af digitale værktøjer som f.eks. Teams.

Er du nysgerrig efter, hvordan Pulse Consult kan hjælpe dig med online kompetenceudvikling? Så læs mere på vores hjemmeside, eller kontakt os for en uforpligtende samtale om jeres behov og udfordringer.

Leave a Reply